Szecsődi Karcsi elárulta, hogy ki verte össze

Szecsődi Kari: Megtanultam nőként élni, lassan jöhet a végleges lépés
Vágólapra másolva!
Szecsődi Karcsiról a legjobb barátja, a magyar Ken baba, Einwiller Gregor osztotta meg a fotót közösségi oldalán, ő írta le, hogy egy ismerőse összeverte.  Egy újabb bejegyzésből most kiderül, hogy ki és miért tette, erről az énekes maga számolt be oldalán.
Vágólapra másolva!

Szecsődi Karcsi friss bejegyzése szerint nem akart megszólalni az ügyben, de meg akarta mutatni, hogy mi történt vele, hogy ezzel erőt adjon másoknak, és egyúttal üzenjen az elkövetőnek, hogy "húzza meg magát."

A lapokban több helyen azt írták, a párja verte össze, de ez nincs így, egy exe bántalmazta. "Üzenni szeretném, hogy neki ehhez semmi köze! Ezt egy olyan ember tette, aki egykor a párom volt 4 évvel ezelőtt! És barátok maradtunk, legalábbis próbáltunk azok maradni. De sajnos nem tudta végignézni, hogy mással vagyok! Zaklatott hónapokig, majd rávettem magam, hogy találkozom vele..." - írta oldalán Szecsődi.

Exével egy budapesti klubban találkozott, mint írja, a baráti viszonyt akarta ápolni, de "sajnos ez lett a vége." Több ismerőse it ott volt, de csak későn kezdtek neki segíteni. Az eset nagyon megviselte, többet nem akar beszélni róla, és továbbra sem szeretne szerepelni a médiában.