A Nagy Duett: egészséges halálfélelem és színes buli

2018.04.15. 21:38

Miután Liptai Claudia megállapította, hogy mindenki arcán ott az egészséges halálfélelem, elkezdődött a show egy nagy slágerrel. Köztudott, hogy a latin-amerikai országok zeneipari minisztériumai és a spanyol popzenei államtitkárság nem adnak engedélyt olyan dalok forgalmazására, amelyben nem szerepel legalább nyolc ízben a corazón (szív) szó, de Enrique Iglesias „Duele El Corazón"-ja átment a rostán: Tóth Andi és Rippel Feri kezdték a show-t, ezzel a nótával. Hosszúcombú szexi rendőrnők és megbilincselt férfiak jöttek eztán, egy bizarr páros, Marcellina és Pumped Gabo volt soron. „Sokáig nem értettem, mit keresel ebben a műsorban... de most sem" – viccelődött Pápai a kigyúrt sráccal.

A Nagy Duett új zsűrijeForrás: TV2

Megyeri Csilla hangja kiváló társalgásra, dünnyögésre vagy ilyesmire, de éneklésre büntető, ennek ellenére helyes volt Gergely Róbert mellett. Utóbbi aggódott, hogy „sok" volt, de Kasza szerint épp ellenkezőleg, nagyon elegánsan volt kevés. Nagy Adri Megyerit dicsérte, mert az eddigiek közül őt látta leglelkesebbnek, ki is osztott nekik egy kilencest. Egyből az élre ugrottak.

Rock is voltForrás: tv2

Szabó Ádám és Keveházi Krisztina Dorina Buli Buli című dalával lépett színpadra, mindenki elájult a matektanárnőt alakító balerinától, aki bevallottan nem izgult még ennyire soha, noha megfordult ennél sokkal nagyobb színpadokon is. Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor voltak soron a Jaj de jó a habos sütemény újragondolásával. Előbbi Iron Maiden pólóban, bőrcuccokban tolta, Gönczi is rockert alakított a kocsmai jelenetben: Kasza szerint ott volt a legprofibb az ének, Pápai az energiát, tüzet emelte ki. 27 ponttal gazdagodtak, ezzel holtversenyben az élre ugrottak.

Eljutottunk a hatodik fellépőhöz, a show feléhez, lapozzon!