Boy George pánikrohamairól, halálfélelméről mesélt

sbe's SLS Brickell Hotel & Residences Grand Opening With Performance By Boy George - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
MIAMI, FL - NOVEMBER 17: Singer Boy George attends sbe's SLS Brickell Hotel & Residences grand opening with performance by Boy George on November 17, 2016 in Miami, Florida. Gustavo Caballero/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Boy George őszintén mesélt életének egyik nagyon sötét időszakáról, amikor folyton rátört a pánik, gyakran hitte, hogy meg fog halni.
Vágólapra másolva!

A Culture Club egykori énekese, Boy George az ITV Loose Women című műsorában vallott arról, hogy a kilencvenes években rendszeresen volt pánikrohama, attól félt, hogy meg fog halni – aztán, amikor elment a kórházba, kiderült, hogy semmilyen szervi baja nincs.

„Amikor a közönség előtt létezel, csak csinálod a dolgaidat, aztán hirtelen rájössz arra, hogy mégsem tudod annyira irányítani az életedet, mint amennyire hitted magadról” – mondta.

A pánikrohamai végül elmúltak, egyszer csak odament hozzá valaki azzal, hogy végezzen légzőgyakorlatokat, változtassa meg az étrendjét, esetleg menjen el jógázni, egyszerűen csak nyugodjon le, vegyen vissza a pörgésből. Ez használt is az énekesnek, azóta kutya baja.