A legrosszabb anya-lánya kapcsolatok a sztárvilágban

Jennifer Aniston és az anyja, Nancy Dow
Vágólapra másolva!
A sztároknak sem mindig könnyű a magánéletük, a családi kapcsolataikban ugyanúgy lehetnek problémáik, mint a hétköznapi embereknek. Drew Barrymore már tizenöt évesen elköltözött otthonról, Jennifer Aniston nem hívta meg az anyját az esküvőjére, de olyan is akadt, aki távoltartási végzést kért a saját anyja ellen. Íme, pár botrányosan rossz kapcsolat sztáranyukák és sztárgyerekek között.
Vágólapra másolva!

Drew Barrymore és az anyja

Jaid Barrymore már kisgyerekként cipelte magával az éjszakába, különféle partikra a lányát, Drew Barrymore-t, akinek aztán már tizenéves korára meggyűlt a baja az alkohollal, majd a drogokkal. Tizenhárom évesen már kokaint tolt, a következő évben pedig öngyilkosságot kísérelt meg, amire az anyja úgy reagált, hogy bezáratta a pszichiátriára. Drew ez után kijárta, hogy saját lakásba költözhessen, tizenöt éves korától kezdve nem nagyon beszélt az anyjával.

Drew Barrymore Forrás: Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP
Jaid Barrymore Forrás: Getty Images/AFP/2007 Getty Images/Evan Agostini

2014-ben már úgy nyilatkozott, hogy nem dühös az anyjára, sőt bizonyos dolgokban magát érzi bűnösnek, mégsem gondolja, hogy szerepet kéne játszaniuk egymás életében. Úgy tűnik azonban, hogy azóta már olvadt kicsit a jég, a színésznő tavaly ezt a képet posztolta anyák napján:

Proud. Me and my mom. On Mother's Day!

Drew Barrymore (@drewbarrymore) által megosztott bejegyzés,

A pár filmben szintén felbukkant Jaid egyébként Makó Ildikó néven született, igaz, nem Magyarországon, hanem egy brannenburgi menekülttáborban a második világháború után.

Lapozzon, minden oldalon bemutatunk egy másik anya-lánya párost!