Mit tanult az anyaságból a Jóbarátok sztárja?

Nanci Ryder's "Team Nanci" Participates In The 15th Annual LA County Walk To Defeat ALS - Arrivals GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment Celebrities
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 15: Courteney Cox and Coco Arquette attend the Nanci Ryder's "Team Nanci" participates in the 15th Annual LA County Walk to Defeat ALS at Exposition Park on October 15, 2017 in Los Angeles, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A Jóbarátok egykori Monicája, Courteney Cox 13 éves lányával, Cocóval adott közös interjút, kiderült az is, hogy mi a legfontosabb dolog, amit az anyaság során megtanult.
Vágólapra másolva!

Courteney Cox a People magazinnak mesélt az anyaságról, miközben David Arquette-tel közös lánya, a 13 éves Coco is jelen volt, ő is elmondta, mi mindent köszönhet az édesanyjának.

Courteney Cox és Coco tavaly októberben Forrás: AFP/2017 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A lány Coxtól tanulta meg, hogy miként kezelje a stresszt, hogyan váljon erősebb emberré, míg a színésznő számára a legfontosabb feladat az volt, hogy türelmesebbé váljon. Ő is tanult persze a lányától, leginkább azt, hogy ne vegyünk mindent magunkra, nem minden rólunk szól.

Cox egyébként arról panaszkodott, hogy ő mindent elmesélne a lányának, Coco viszont semmit nem akar megosztani vele. "Legyünk őszinték, sokat veszekszünk, de nagyon szeretjük egymást" – summázta a kapcsolatukat. A People videóját megnézheti itt: