Caramel felesége: A lelkem nem bír el több mocskot

Caramel kislánya leukémiás
Vágólapra másolva!
Caramel és felesége, Molnár-Szilágyi Szilvi a napokban hozták nyilvánosságra közösségi oldalaikon, hogy hároméves kislányuk, Szofi leukémiás. Rengeteg együtt érző üzenetet kaptak, de még ebben a helyzetben is voltak, akik mocskolódtak.
Vágólapra másolva!

Molnár-Szilágyi Szilvi közösségi oldalán tudatta a hírt, hogy kislányuk leukémiás, ott számolt be az aggódó követőknek a kislány első műtétjéről, és ott köszönte meg annak a véradónak a segítséget, kinek a vére a kislányához került.

Caramel felesége és az énekes is rengeteg pozitív üzenetet, energiát kapott, de voltak, akik ebben a helyzetben sem tudtak uralkodni magukon.

Forrás: Instagram

Molnár-Szilágyi Szilvi ma törölte magát az oldalról, mint írja, nem bír már el a lelke több mocskot.

"Jólesett a sok erő és szeretet, amit tőletek kaptunk az elmúlt pár napban, de egy-két ember undorító like-vadásznak tart, amiért Szofiról posztoltam, amióta kiderült a betegségünk. Az én lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot, ezért most felfüggesztem a profilomat. CSAK ERŐT AKARTAM ADNI MÁSOKNAK ÉS GYŰJTENI. Úgy tűnik, ez a mai világban nem lehetséges" - írta az utolsó Instagram-posztjában, ami azóta el is tűnt az oldalról.