A rendőröket nem érdekelte, hogy ki Jolly, mindent elvettek tőle

A mulatós énekes Jolly dalt lopott, Tarcsi Zoltán
Vágólapra másolva!
Rendőrségi ügy lett Jollyék klipforgatásából. Az új klipjük helyszínéül Ausztriát választották, ahol a hatóságok nem nézték jó szemmel az énekesek által használt eszközöket, így bevitték őket a rendőrségre.
Vágólapra másolva!

Jollyék négy órát töltöttek a rendőrségen, miután a klipforgatásról bevitték őket a rendőrök. Az énekes és barátja, Csonka Andreas a Mokkában arról meséltek, hogy a színes füstbombákkal volt a baj, ezekre pedig azért volt szükség, mert "világszínvonalú klipet" szerettek volna készíteni Bécsben (bár a képek alapján lehettek volna Kőbányán is).

"Azt hitték, hogy terrortámadás, hogy mi valami merényletre készülünk" - mondta Jolly. Barátja szerint valaki feljelentette őket, pedig direkt olyan helyet kerestek, ahol nem zavarnak senkit a világszínvonalú színes füsttel. Megijedtek, de elmagyarázták a rendőröknek, hogy itthon ismert énekesek - ez az osztrák rendőröket nem villanyozta fel.

A pirotechnikai eszközök egy részét elvették tőlük, de a klip elkészült, hamarosan be is mutatják. A sztoriról itt írtunk korábban, alább pedig a részletek: