Felállva tapsolták A Nagy Duett megrendült kiesőit

Claudia profi volt, mint mindig
Vágólapra másolva!
Pumped Gabo kis híján elsírta magát a színpadon, amikor kiderült, hogy ők az első kiesők, de Marcellina sem így tervezte a visszatérést úgy harminc évvel hazai sikerei után. Lement a TV2 show-jának második adása, kilenc pár még versenyben van.
Vágólapra másolva!

Wolf Katiék és Tóth Andiék végeztek a zsűri pontozása alapján a lista végén, de ekkor még érkeztek nézői voksok. Előbbiek magyar nótát adtak elő (Nád a házam teteje), utóbbiak Boney M-mel készültek. Szabó Ádámék Kispál és a borz-szerzeménnyel rukkoltak elő, Rózsa Györgyék a Szóljon hangosan az éneket adták elő, amivel egykor Soltész Rezső igazán befutott.

Claudia profi volt, mint mindig Forrás: TV2

Megyeri Csilláék egy Majka-nótával próbálkoztak, Marcellináék egy feledhető diszkónótát kaptak, Balázs Andiék egy Hungária-számmal szórakoztatták a népet, Kamarás Ivánék pedig profin adtak elő egy dalt a Macskákból.

Náluk rezgett a léc Forrás: tv2

„Az éjjel soha nem érhet véget" – dalolta önfeledten és mámorosan a fél ország a futball Eb első szakaszában, amikor a magyar válogatott legyőzte Ausztriát és döntetlent játszott Izlanddal és a későbbi Európa-bajnok Portugáliával: most ezt a dalt Tápai Szabina és Takács Nikolas prezentálták. Udvari bolondként mókázott Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor.

Itt még örültek Forrás: TV2

Összesítették a zsűri pontjait és a tévézők voksait, a végére Pumpedék és Tóth Andiék maradtak. Ekkor jött még egy utolsó körös szavazás, 63-37 volt arány, amikor Liptai Claudia megmutatta az állást, pár perccel a vége előtt. Végül – hiába pontozta fel őket a zsűri - Marcellina és Pumped Gabo búcsúzott: utóbbit valószínűleg az idősebb nézők nem nagyon díjazták, és a dal, amit kaptak, az sem volt igazán telitalálat.