A Született feleségeknél is lehetett bántalmazás, zaklatás

Hallmark Channel and Hallmark Movies and Mysteries Winter 2016 TCA Press Tour ACE celeb celebs celebrities CELEBRITY ENTERTAINMENT arts culture Promi Promis Prominent Prominenz SQUARE FORMAT
Nicollette Sheridan 2016 januárjában
Vágólapra másolva!
A Született feleségek egykori Edie-je, Nicollette Sheridan évek óta pereskedik egykori munkaadóival, most újra mesélt arról, hogy volt főnöke bántalmazta.
Vágólapra másolva!

A jelenleg a Dinasztia új változatában látható Nicollette Sheridan a CBS The Talk című műsorában vendégeskedett, arról mesélt, hogy a Született feleségek forgatásán bántalmazás és tettlegesség áldozata lett, a sorozat alkotója, Marc Cherry zaklatta.

A színésznő szerint a MeToo-kampány kimondottan jót tesz a nők helyzetének, az áldozatok végre mernek beszélni. Mint mondta, neki is korábban kellett volna megszólalnia, de amikor jelentette az esetet, ki is rúgták a sorozatból.

Nicollette Sheridan 2016-ban Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide picture alliance/Dave Bedrosian/Geisler-Fotopress

Sheridan egyébként már 2010-ben beperelte Cherryt és az ABC-t a szerinte jogtalan kirúgás miatt, első körben szexuális zaklatással és testi sértéssel is vádolta a volt főnökét – később ezeket ejtették, majd a férfit munkaügyi szempontból is tisztázták, a színésznő így már csak a gyártókat perelheti a rossz munkakörülmények miatt.