Paulo Coelho három könyvéből lesz sorozat

paulo coelho
Brazilian writer Paulo Coelho poses during the photocall of "the experimental witch" on October 20, 2009 at the Rome Film Festival. AFP PHOTO / TIZIANA FABI
Vágólapra másolva!
Tévésorozat készül Paulo Coelho írásai alapján, három könyvét gyúrják össze egy szövevényes történetté.
Vágólapra másolva!

A világszerte ismert brazil író, Paulo Coelho magyarul is olvasható könyveiből készül egy komplex sorozat, Az ördög és Prym kisasszony, a Brida és A portobellói boszorkány témáit és karaktereit használják fel az egyelőre cím nélküli szériához.

A középpontban egy fiatal pap áll, aki a kísértéssel harcolva próbálja megismerni önmagát, miközben egy szökött fegyenc, egy CIA-ügynök és egy befolyásos maffiacsalád is keresztezi az útját.

Paulo Coelho Forrás: AFP/Tiziana Fabi

A sorozat különlegessége lesz, hogy maga Coelho minden epizód elején megjelenik, bemutatja, hogy mi várható az adott részben, illetve megosztja a gondolatait a feldolgozott témákról.

Az írót a megvalósítás folyamatába is bevonják, a jogokat egyébként a FremantleMedia North America, a Random House Studio és a Dancing Ledge Productions vette meg – ezek közül előbbi a legnagyobb név a tévéiparban, például az American Idol-ért és az American Gods-ért felel.