Erotikus show és újabb kiesők A Nagy Duettben

a nagy duett
Vágólapra másolva!
Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor, illetve Wolf Kati és Fodor Rajmund kapták a legkevesebb pontot a nézőktől a május 13-i adásban.
Vágólapra másolva!

Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor, illetve Wolf Kati és Fodor Rajmund izgulhattak legtovább a vasárnap esti élő adásban a TV2 show-jában, a többi páros viszonylag könnyen továbbjutott. Állást is mutatott Liptai Claudia, 50-50 volt, tényleg csak pár szavazat volt a két duett között, majd pár perccel később 50,8 – 49,2 lett az arány.

A Nagy Duett zsűrije ezúttal nem szórta a 10 pontokat Forrás: tv2

„A nézőkre akartam tenni a súlyt, ezért pontoztam szigorúbban ma. Minkét párosban van lehetőség, nem is szeretnék nevet mondani" – sóhajtotta a show vége felé Nagy Adri zsűritag. Pápai Joci arról értekezett, hogy egyre nagyobb a stressz, amint a versenyzők közelednek a végéhez: szerinte Gönczi Gábor sokszínű, Erdélyi Timi pedig nagyon akar.

Tápai Szabina és Takács Nikolas Forrás: TV2
Wolf Kati, Fodor Rajmund Forrás: TV2

Kasza Tibi szerint izgalmas megtartani az egyensúlyt a mókázás és a híradózás között, de Fodor Rajmundot is dicsérte, mert „nagyon sok munkát tesz bele, de a hangja meg semmit nem fejlődött."

Itt a produkciójuk:

Erdélyi Tímea és Gönczi Gábor jutott tovább, persze nagyon örültek. Wolf Kati és Fodor Rajmund álló tapsot kapott a zsűritől. „Én érkeztem a legmesszebbről, hangom nem volt és nem is lesz. Tizenkét éve egy edzés után eltört a gégém..." – magyarázta Fodor, aki azért nem tűnt nagyon megtörtnek.

Itt Erdélyi Timi és Gönczi Gábor előadása, amellyel majdnem kiestek:

A Lady Marmalade egy bordélyházban játszódó előadás volt a show alatt, itt egy videó meg egy kép róla.

Forrás: TV2