Ezek a magyar sztárok még idén összeházasodnak

Ezek a magyar sztárok még idén összeházasodnak
Vágólapra másolva!
Májusban indul igazán az esküvői szezon, a magyar sztárok közül is többen idén fogják kimondani az igent. Liptai Claudia kezét tavaly kérte meg kisfia édesapja, Pataki Ádám, hamarosan össze is házasodnak, ahogy Weisz Fanniék is nagyban szervezik a közelgő nagy napot. Házasodni fog a luxusfeleségként megismert Vasvári Vivien is, és örök hűséget fogad Polyák Lilla és Gömöri András Máté.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia tavaly áprilisban jelentette be, hogy kisfia édesapja, Pataki Ádám megkérte a kezét. Már akkor azt mondták, hogy nagyjából egy éven belül szeretnének esküvőt - lassan eljön a nagy nap, hogy kimondják az igent. A TV2 műsorvezetője már izgatottan készül, és egyre több titkot árul el az esküvővel kapcsolatban.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Se menyasszonytánc, se vőfély nem lesz a lagzin, őt pedig egyik barátnője édesapja vezeti oltár elé. 100-120 vendéget várnak, de a helyszínt nem hozzák nyilvánosságra. Liptai elárulta, hogy gyermekeinek szintén fontos szerepet szán: a kis Marcell a gyűrűket viszi majd, Panka pedig koszorúslány lesz. Legény-, illetve lánybúcsút majd tartanak az esküvő előtt, de másik estéken, hogy valaki otthon maradhasson a gyerekekkel.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Már nagyon izgul az esküvő miatt: „Nagyjából 70 kilót kellene fogynom, de majd csak lesz valahogy. Nem koplalok, de tudatosan étkezem, ügyelek arra, hogy minél jobb formában legyek a nagy napon.
Bár, ahogy magamat ismerem, minimum négy nyugtatót kell majd bevennem, hogy aznap jól érezzem magam” - nyilatkozta a napokban.

Tovább is van, lapozzon!