Rengeteg sorozatot elkaszáltak pár nap alatt

Quantico
Vágólapra másolva!
Az amerikai tévéiparban mostanában zajlik az upfronts, vagyis a következő évad műsorkínálatának összeállítása: ilyenkor nemcsak az új sorozatokat rendelik meg, de azt is eldöntik, hogy a már futó szériák közül melyekből kérik az új évadot – és melyekből nem. Az öt országos amerikai csatorna azért korábban is szelektált, tavaly óta már több mint 30 produkciót elkaszált, nézze meg, hogy köztük van-e az ön kedvence is!
Vágólapra másolva!

Nagyjából már tudjuk, hogy a 2018-2019-es tévés évadban milyen sorozatok fognak menni az Egyesült Államokban, a jelenlegiek közül van jó néhány olyan is, amely ősszel már nem tér vissza a képernyőre. Azokból az idén még látott produkciókból válogattunk, amelyeket már elkaszáltak, a legtöbbjüket az upfronts idején.

Designated Survivor (2 évad)

Forrás: ABC

Kiefer Sutherland elnökségének annyi, nem volt több szufla a politikai akciósorozatban. A történet azzal indult, hogy egy terrortámadás során felrobbantották a Capitoliumot, és meghalt az Egyesült Államok komplett képviselőháza, kivéve egy minisztert, akit még aznap éjjel kineveztek elnöknek, noha nemigen tűnt alkalmasnak a posztra.

Embertelenek (1 évad)

Forrás: ABC

Egy évad, nyolc epizód elég volt az ABC-nek a Marvel-képregények újabb tévés változatából, az Inhumans-ből, a gyenge nézettség és a rossz kritikák nem adtak okot a folytatásra. A csatorna két sikeresebb sorozata, A S.H.I.E.L.D. ügynökei és a Carter ügynök világát bővítette az új projekttel, Black Bolt (Fekete Villám) és a királyi család addig el nem mesélt történetét szedte elő.

Egyszer volt, hol nem volt (7 évad)

Forrás: ABC

Nem az upfrontson, hanem már idén februárban közölték, hogy a tavaly októberben elindult hetedik szezon lesz az utolsó, május 18-án már véget is ér a sorozat. A több mint 150 epizód alatt számos klasszikus mesehőst láttunk viszont, hisz a történetben a fantáziavilágot vegyítették a modern valósággal, a Bostonban óvadékügynökként dolgozó hősnőről már az elején kiderült, hogy valójában Hófehérke és a Herceg lánya, akit a Gonosz Királynő elől rejtettek el.

Quantico (3 évad)

Forrás: ABC

A cím az FBI virginiai bázisát jelöli, ahol az újoncokat képzik, itt ismerhettünk meg egy csapat leendő ügynököt, köztük a főszereplőt, a Priyanka Chopra által alakított Alexet. Miközben mindegyikük múltjából megtudtunk részleteket, volt egy jövőbeli szál is, amelyből kiderült, hogy egyikük alvó ügynök, aki valójában egy borzalmas terrorcselekményt készít elő.

Lapozzon, van még pár sorozat, amit jövőre már nem láthat!