Fordulat történt az Oszter családban

Oszter Sándor, Közéleti személyiség foglalkozása laza arckép, portré SZEMÉLY színész
Budapest, 2015. május 27. Oszter Sándor színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész munkásságát idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Korábban perpatvaroktól nem volt mentes a családi élet, de most úgy tűnik, kibékültek a felek.
Vágólapra másolva!

Életrajzi regény készül Oszter Sándorról, amit nem más ír, mint egykori haragosa, Popovics Tamás. A két férfi Alexandra miatt tette le a csatabárdot – írta a Bors.

Oszter Sándor Forrás: MTI/Zih Zsolt

„Minden családban előfordulnak viták, de azt gondolom, hogy két intelligens ember, miután elmélyedt magában, felül tud kerekedni önmagán. Nálunk is ez történt. Mindketten lehiggadtunk, szeretteink és a magunk érdekében a legnagyobb tiszteletben és barátságban telnek napjaink. Ennélfogva a jó viszony, némi kitérővel, a kezdetek óta adott" – mondta Popovics a lapnak.

2017 októbere óta tart az enyhülés, a lapok akkor arról számoltak be, hogy hosszú idő után láthatta a lányát és az unokáját Oszter Sándor. Alexandra viszonya korábban annyira megromlott a szüleivel, hogy sokáig nem beszéltek.