Készül Ördög Nóra új műsora, Árpa Attila, Pál Dénes is benne lesz

MasterChef VIP
Vágólapra másolva!
Elkezdődött a TV2 legújabb főzőshowjának, a MasterChef VIP-nak a forgatása. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készülő produkcióban két séf figyeli és bírálja majd a hírességek konyhai teljesítményét: Nyíri Szása, aki évtizedek óta a hazai gasztronómiai elit meghatározó alakja és Mizsei János, akit séftitánként emlegetnek.
Vágólapra másolva!

A MasterChef VIP forgatásai már zajlanak, a kamerák kereszttüzében többek között Bay Éva, Demcsák Zsuzsa, Madár Vera, Szabó Dóra, Árpa Attila, Molnár Tamás, Pál Dénes, Pindroch Csaba és Zsidró Tamás igyekszik bizonyítani, hogy a konyhaművészet területén is kiemelkedőt tud alkotni. A műsorvezető Ördög Nóra lesz, aki reméli, akárcsak a Séfek séfe forgatásai alatt, itt is el tud lesni egy-két konyhai trükköt, amit később hasznosítani tud.

Forrás: MasterChef VIP / TV2 Sajtószoba

A MasterChef VIP séfjei a hazai gasztronómiai élet meghatározó alakjai: Nyíri Szása a legendás Arany Kaviár étterem tulajdonosa és executive séfje, aki évtizedek óta a magyar gasztronómiai elit tagja.

A feltörekvő generációt képviseli Mizsei János, a Mák Bistro séfje, aki mindössze 22 éves volt, amikor elnyerte a magyar gasztronómia Oscarjának tartott Dining Guide, Az év fiatal séftehetsége címét. A séf a versenyben is a letisztult ízeket keresi, a játékosságot, ha pedig hazai hírességeink szépérzéke kifinomult tálalást eredményez, akkor az nála már fél siker - áll a csatorna közleményében.