Újabb páros esett ki A Nagy Duettből, megvannak az elődöntősök

2018.05.20. 21:35

A Nagy Duett hatodik élő show-jában hat páros állt színpadra, de az adás végén ismét elbúcsúztak két énekestől. Az elődöntőbe jutás volt a tét, végül Gönczi Gábor és Erdélyi Timea búcsúzott.

Takács Nikolas és Tápai Szabina, Szabó Ádám és Keveházi Kriszta, Kollányi Zsuzsi és Kamarás Iván, valamint Horváth Tamás és Balázs Andrea könnyen továbbment a hatodik élő show-ban, az első körös szavazás alapján biztosították maguknak a helyet A Nagy Duett elődöntőjében. 

A Nagy Duett Hivatalos Oldala (@tv2anagyduett) által megosztott bejegyzés,

A Nagy Duett Hivatalos Oldala (@tv2anagyduett) által megosztott bejegyzés,

Gönczi Gábor és Erdélyi Timea többször állt már Liptai Claudia mellett az utolsók közt a színpadon, de Csobot Adél és Rózsa György most először - őket értékelte hosszabban a zsűri.

Pápai Joci szerint ez volt az egyik legerősebb este az évadban, és bárki is esik ki, nagyon fog hiányozni neki a jövő héten. Elárulta, hogy szerinte Csobot Adélék voltak erősebbek, szórakoztatóbbak ezen az estén, őket juttatná tovább a produkciójuk alapján.

A Nagy Duett Hivatalos Oldala (@tv2anagyduett) által megosztott bejegyzés,

Nagy Adri arról beszélt, hogy szerinte hol a profi, hol az amatőr énekes vitte előre a párosokat, erőt adva egymásnak. Hullámzó volt az elmúlt időszakban, hol Adélék, hol Gáborék voltak erősebbek" - mondta, de végül nem mondta ki, hogy melyiküket vinné tovább. "Sorsdöntő este lesz, azt gondolom" - tette hozzá.

A Nagy Duett Hivatalos Oldala (@tv2anagyduett) által megosztott bejegyzés,

Kasza Tibi szerint nincs ok a szomorkodásra, fantasztikus vasárnap estéken van túl a csapat, bárkinek is ér véget A Nagy Duett, szép élményekkel megy haza.

A zsűri értékelése után megmutatták a szavazatok állását, a fantomképek alatt 34% és 66% szerepelt - egyikük jól elhúzott.

Végül eldőlt, hogy Gönczi Gábor és Erdélyi Timea esett ki a TV2 műsorából, a ma esti produkcióikat a cikk végén megnézheti. A híradós nagyon büszke duett-párjára, szerinte a műsornak köszönhetően újra megszületett színésznőként, és nagyon jól énekelt, annak pedig kifejezetten örül, hogy megmuthatta másik énjét is a nézőknek. Boldogoan búcsúzott Erdélyi Timi is, aki szívesen ment volna tovább, mert nagyon megkedvelte a csapatot, de mint mondta, a játék ilyen, egyszer véget ér.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK