A szíve mélyén minden nő egy kicsit Liptai Claudia lenne?

Liptai Claudia Nagy Duett
Vágólapra másolva!
A Nagy Duett vasárnapi adásai után Liptai Claudia ruháival is pont annyit foglalkoznak a nézők, mint a produkciókkal és a kiesőkkel. A műsorvezető tisztában van azzal, hogy mi áll jól neki, tudja, mit akar látni a képernyőn, részt vesz a ruhák, kiegészítők válogatásában – ez a tudatosság sokban segíti a stylist munkáját. Liptai Claudiát évek óta Holdampf Linda öltözteti, aki a közös munkáról, a kritikákról és Liptai főzőtudásáról is mesélt az Origónak.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető mögött profi csapat áll, Holdampf Linda stylisttal már régóta dolgoznak együtt, kapcsolatuk ez idő alatt barátsággá alakult. Már az első élő adás előtt összeülnek és elterveznek szinte mindent, egy-egy adásra többféle opcióval is készülnek.

Forrás: TV2

„Minden nagyszabású show esetében hosszabb folyamat előz meg minden adást. Az első élő show előtt összeülünk és végigvesszük az összes ruhát, ami Claut érinteni fogja, vagy akár lehetőségként felmerülhet.

A zsűri és Clau is minden ruha esetében elmondja a véleményét, és a kreatív producerekkel, Németh Ádámmal és Árva Lászlóval együtt is átbeszéljük. Büszkén mondhatom, hogy imádok mindegyikükkel együtt dolgozni! Ez egy nagyon jó csapat!" – mesélte a stylist.

Forrás: TV2

„Ez a munka minden esetben egy közös kreatív folyamat, amiben Clau az első pillanattól kezdve partner. Ő az a műsorvezető, aki

Tudja, hogy mit akar, és mit szeretne majd a képernyőn viszontlátni. Ez a tudatosság óriási könnyítés a munkám során, hisz így a próbák szupergyorsak, inspirálóak és jó hangulatúak. Évek óta dolgozunk együtt, és annyira összeszoktunk, hogy barátsággá alakult a közös munka. Múltkor, amikor mentünk hozzá ruhapróbára a lakására, terített asztallal és vacsorával várt. Kiderült, hogy nemcsak csodás műsorvezető, hanem isteni szakácsnő is!" – mondta.

Forrás: TV2

Bár nagy az összhang a csapatban, természetesen így is előfordul, hogy a műsorvezetőnek nem tetszik az ajánlott ruhadarab – ezt szóvá is teheti, sőt, az a legjobb, ha elmondja, hiszen ha nem érzi jól magát benne, az az egész estén, a műsoron is látszódni fog.

„Mindannyiunk életében akadt már olyan ruha, amit megláttunk egy magazin hasábjain vagy egy üzletben a próbababán, majd felpróbáltuk, és egyáltalán nem azt adta vissza. Sőt! Miután levettük, ugyanúgy tetszett máson vagy a fogason, de rajtunk nem állt jól. Claunál is előfordult, hogy beleszeretett egy ruhába, de miután felpróbálta, és belenéztünk a tükörbe, egyszerre ráztuk meg a fejünket, hogy ez nem az a ruha. Hála az égnek nagy az összhang köztünk."

Még több fotóért lapozzon! A második oldalon az is kiderül, miben lesz Liptai Claudia A Nagy Duett döntőjében!