Tóth Gabi elárulta, hogy küzdött meg a plusz kilókkal

Tóth Gabi 2018
Vágólapra másolva!
Évek óta küzdött a súlyfelesleggel, de megtalálta a megoldást.
Vágólapra másolva!

"2015 óta küzdöttem a plusz kilókkal. Sosem voltam elhízva, de talán 8-9 kilót felszedtem magamra az elmúlt években, ami néha zavart, mikozben küzdöttem, hogy elfogadjam a változásokat a testemen. A letisztulásom, változásom folyamata, amit tavaly óta láthattok, egy komoly belső munka eredménye.
Minden rám ragadt sallangot igyekszek lerázni magamról. Hogy őszinte legyek, sminket, kiegészítőket, szoros ruhákat sem voltam képes viselni. Valami megváltozott bennem tavaly" - írta közösségi oldalán.

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

"Csak a természetre, az ösztöneimre, a megérzéseimre és a gyökereimre volt szükségem ahhoz, hogy megtisztítsam, újraépítsem a lelkemet.

Kemény időszakot éltem meg lelkileg, viszont dalszerzőként kamatoztattam ez a folyamatot. Alkottam, amennyit csak tudtam és minden létező stílust, amit kipróbáltam a zenei producerem segítségével, jól összegyúrtunk és megékesítettük szép, folk elemekkel. Rendet tettem magamban, körülöttem, megismerkedtem a lelkemmel."

"Mostanra sikerült visszanyernem a régi súlyomat és tudom, hogy ezt a lelki síkon történt változásaimnak, tehát magamnak és a tapasztalásaimnak köszönhetem.

s emiatt a szerelem is rám talált és a munkámban is a helyemre kerültem. Évek óta erre a harmóniára vágytam!" - írta.