Pintér Tibor jól leszúrta barátnőjét a káromkodós videója miatt

Pintér Tibor megváltozott: levágatta haját és a celebkedésből is visszavesz
Vágólapra másolva!
Pintér Tibor már megszokta, hogy rosszindulatú kommenteket is kap, de barátnőjének ez újdonság - Friderika a napokban egy videóban fakadt ki emiatt. A színész is csak akkor látta a felvételt, amikor már nyilvánosságra került, mint mondta, leszúrta emiatt.
Vágólapra másolva!

"Leszúrtam, és elmagyaráztam neki, hogy nem beszélünk csúnyán semmilyen közzétett portálon, és ami ennél sokkal fontosabb: én megtanultam már nagyon régen, hogy a minket ért kritikák és vádak a leggyakrabban bújtatott bókok. Aki ezt nem fogja fel, az sajnos beleesik ebbe a csapdába, mint

amibe picit miattam belecsöppent. Nagyon nehezen dolgozza fel egyébként, ami érthető és természetes" - mondta Pintér Tibor a Mokkában.

Barátnője, Friderika egy videóban szapulta a kommentelőket, akik az életét kritizálják - a színész szerint a fiatal lány sok ilyen helyzetbe fog még kerülni, ő pedig próbál neki segíteni, próbálja tanítani. Korábban még tetszett neki a Pintér Tibor körüli felhajtás, de mára besokallt, nem tudja kezelni.

Ritkán találkoznak, de akkor mindig kielemzik a kommenteket, cikkeket, a színész próbálja elmagyarázni neki, hogy másokat is kritizálnak. "Akik online minket szidalmaznak, azok foglalkoznak velünk, izgalmasak vagyunk számunkra" - mesélte.