Parádés hír Trónok harca-rajongóknak

Trónok harca
Vágólapra másolva!
Az HBO hivatalosan is berendelte a kultszéria egy előzménysorozatának pilotját.
Vágólapra másolva!

Nem az új kötet jelenik meg, és nem hozták előre az utolsó évad premierjét sem, de ilyen ínséges időkben az is jelentős hír a Trónok harca-híveknek, ha kijön egy remek forgatási kép, kiszűrődik egy spoiler, amit Sansa vagy Arya elkottyant egy partin.

Annál több történt most

a Variety szerint: az HBO öt testvérsorozaton, spin-offon ügyködik a háttérben legalább egy éve, és ma leadott egy megrendelést egy pilotra. Ehhez már össze kell állítani egy legalább 100-200 fős stábot, toborozni kell színészeket, heteken át kell forgatni, azaz tényleg megmozdult valami.

Forrás: HBO

Az első befutó Jane Goldman írónő, az ő sztorija és forgatókönyve tetszett annyira az HBO vezetőinek, hogy megnéznék képernyőn is. A mostani gárdára ne számítsunk benne, nem lesz se Daenerys, se Havas Jon, ugyanis száz évvel az általunk olvasott-látott események előtt zajlik a sztori.

Forrás: HBO

A Trónok harca utolsó évadját bőszen forogatják több helyszínen, de csak 2019 nyarára várják a tévés szaklapok, előbb aligha jön ki vele az HBO. Nyilvánvaló, hogy a cég legnépszerűbb (és általában, minden idők egyik legkedveltebb) sorozatának vége után kell valami, amely ugyanabban az univerzumban játszódik, és izgalomban tartja a fantasy-rajongók mellett azokat, akik odavoltak Cersei-ért, Jaime-ért és a többi karakterért.