Visszatér a képernyőre Bereznay Tamás

Hentesek, Bereznay Tamás
Vágólapra másolva!
Június 18-tól új évaddal folytatódik a Hentesek Bereznay Tamással - ezúttal is az ország legjobb henteseit látja vendégül, hogy ízletes húsételeket készítsenek, és praktikus tanácsokkal lássák el a nézőket. Június 21-től országos televíziópremierrel jelentkezik a TV2 Csoport gasztrocsatornája, jön az amatőr és profi szakácsok harcával a Séfpárbaj, de nyári tematikus hétvége is várja a főzés szerelmeseit.
Vágólapra másolva!

Második évadával tér vissza a LiChi TV képernyőjére a Hentesek című műsor. Bereznay Tamás séf ezúttal is az ország legjobb henteseit hívja vendégségbe, hogy a húsimádók újabb és újabb praktikákat és recepteket leshessenek el a szakma legjobbjaitól - közölte a csatorna.

Forrás: EVA/Eva

„Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptam a nézőktől és szakmai körökből is, így külön öröm, hogy visszatér a Hentesek. Azt hiszem, hogy a hús, mint alapanyag, annyi lehetőséget rejt magában, hogy sosem válik unalmassá egy ilyen húsimádó műsor, mindig van mit tanulni, még nekem is" – árulta el Bereznay Tamás.

Június 21-től minden hétköznap 18:20-tól jön a Séfpárbaj is, melyben amatőr és profi szakácsok mérik össze tudásukat. A Séfpárbaj háromtagú zsűrije arról dönt, hogy az adott feladatot az otthoni főzésben rutint szerzett lelkes amatőrök, vagy a vérprofi séfek csapatának tagja oldja meg ügyesebben.

Tematikus hétvégével is készül a TV2 Csoport gasztrocsatornája. A Tudom mit főzöl idén nyáron programjában a befőzés, a grill ételek, a piknik hangulat, a nyári sütemények és frissítő ízek kapják a főszerepet. Június 30-án és július 1-jén a jól ismert műsorok nyári epizódjai kerülnek képernyőre: a Kertből az asztalra, a Süti 1x1, a Nigella falatozója, a Jamie lefőzi a nyarat, a Jamie halvacsorája, a Muffinháború és A pucér szakács.