26 évvel idősebb párjáról mesélt a nyomulós Alexa

Koholák Alexa
Vágólapra másolva!
Hosszan nézegette spirituális mesterét, majd megmondta neki, hogy szerelmes belé. Alexa 27 éves, a párja ötgyerekes apa, 53 éves.
Vágólapra másolva!

„Keresel valami magasztosabb célt az életednek. Megvan a kocsi, a család, de keresel valamit, amiben ki tudsz teljesedni. Én hiszek abban, hogy egy magasabb rendű célért vagyunk itt. Egy munka, az állandó mókuskerék nem hozhat boldogságot" – mesélte a Mokkában Koholák Alexa.

Forrás: Instagram / Koholák Alexa

„Nálam nagyon sokan mondták azt, hogy valami agymosáson mentem keresztül, de ez nem igaz... Ha valami pozitív dolgot teszel, visszakapod. Az élet olyan, mint egy akadálypálya. Ha elérsz egy szintet, akkor kapsz egy bónuszt" – vélekedett az egykori realityszereplő, aki a napokban a Fem3-on is vezetett műsort.

„Én csatornát váltottam, mert nem tudtam ott kiteljesedni. Új életet kezdtem egy új helyen, ebben Balázs segített. Úgy jelentkeztem hozzá, hogy boldogtalan voltam, és folyamatosan migrénem volt" – emlékezett vissza.

Forrás: Instagram / Koholák Alexa

„Én nyitottam felé. Neki volt egy felesége, Andi, aki négy éve itt hagyta, ő azóta nem nyitott senki felé. Én pedig többször hosszan néztem, és elmondtam neki, hogy szerelmes vagyok belé. Egy 26 évvel idősebb férfi... mondhatni, hogy én udvaroltam" - mesélte. A férfi öt gyereke szerinte el tudta fogadni őt, mert mindig is benne volt az anyáskodó szerep, vélekedett Alexa.