Feltámadt a Kockásfülű nyúl, itt az új epizód

Kockásfülű nyúl
Vágólapra másolva!
Mecenatúra-támogatással folytatódik a hetvenes évek népszerű rajzfilmsorozata. Az M2 adja az új részt június 24-én, vasárnap, 13.15-kor.
Vágólapra másolva!

Az új, harmadik évad első része, a Robotnyúl is úgy indul, hogy a padlás ismerős bőröndjéből előbújik a kockásfülű nyúl, tornázik egy kicsit, majd kiszökdécsel a háztetőre és a távcsövével körbenéz.

Forrás: M2

Meglátja, amint Kistöfi pöttyös labdája fennakad egy fán, azonnal összecsukja a távcsövét és füleit propellerként használva odarepül, ám, amikor már épp elérné a labdát, azt egy robotnyúl elragadja és visszaadja Kistöfinek. Ekkor azonban a robot irányíthatatlanná válik és feldúlja a játszótér békéjét. Az okozott károkat persze a régi jó főhősnek kell valahogy rendbe hoznia.

Forrás: M2

A 15 részes folytatás első részének elkészítéséhez a Magyar Média Mecenatúra Program Macskássy Gyula-pályázatának keretéből járult hozzá a Médiatanács. Itt megnézheti a rövid előzetest.

Forrás: M2

Az Origo 2018-ban megszavaztatta olvasóit arról, melyek voltak a kedvenc magyar rajzfilmjeik. 210 ezer 706 voks érkezett, az eredményt, a top 10-et itt találja.