Csúcsformában tér vissza a TV2 képernyőjére Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Hamarosan újra láthatják a TV2 nézői Demcsák Zsuzsát, aki már nagyon készül a visszatérésre: heti nyolcszor edz, hogy a legjobb formáját hozza a MasterChef VIP versenyzőjeként.
Vágólapra másolva!

A tévés számára már csak azért is fontos a rendszeres mozgás, mert a nap nagy részében ül, amikor dolgozik, többnyire ír és fordít.

"Manapság sokat kocogok, pedig sosem szerettem futni, mert borzasztóan egyhangú. Ám, amikor elkezdtem, éreztem, hogy szinte ötszáz méterenként fejlődöm, a végén pedig olyan eufóriát éreztem, amit korábban még szinte sosem. Nem szeretem, de hihetetlen módon szálkásít. Emellett pedig heti négy napon járok konditerembe. Délelőtt futás, este edzés, tehát egy héten tulajdonképpen nyolcszor tréningezem" - mondta a Blikknek.

Demcsák Zsuzsa (@zsdemcsak) által megosztott bejegyzés,

Különösebb diétát nem követ, de rengeteg zöldséget eszik, és kerüli az édességeket, valamint a csokit.

A lapnak arról is beszélt, hogy újra forgat, a legjobb formáját akarja hozni a képernyőn. "Jól érzem magam újra a kamerák előtt. Ha ebben a közegben dolgozol már húsz éve, szinte az életed részévé, az otthonoddá válik. Minden ismerős és megszokott lesz, ez pedig megnyugtató érzés."