Sírva magyarázkodott a rasszista posztja miatt kirúgott színésznő

Horizontal
(FILES) In this file photo taken on January 8, 2018 US actress Roseanne Barr attends the Disney ABC Television TCA Winter Press Tour in Pasadena, California. The US television network ABC announced on June 21, 2018 that it would launch a spinoff of the "Roseanne" series without its embattled star, who was dropped earlier this month after unleashing a racist rant. / AFP PHOTO / VALERIE MACON
Vágólapra másolva!
Először adott interjút Roseanne Barr, mióta egy rasszista poszt miatt elkaszálták a sorozatát, a Roseanne-t.
Vágólapra másolva!

Shmuley Boteach rabbi podcastadásában szólalt meg először Roseanne Barr, mióta az ABC kirúgta, és a sorozatát, a Roseanne-t is megszüntette – vagyis később megrendelt egy spin-offot, amelyben a színésznő már nem lesz benne.

Roseanne Barr Forrás: AFP/Valerie Macon

Barr azt mondta, nem akar magyarázkodni, és bocsánatot is csak azért kért, mert sokan megbántva érezték magukat a bejegyzése miatt, pedig ő nem is arra gondolt, ami miatt megbántódtak. Könnyekben tört ki, amikor hozzátette, hogy lelkiismeret-furdalása van, de soha nem nevezne majomnak egy fekete embert.

Barr ugyanis Barack Obama tanácsadóját, Valerie Jarrettet nevezte majomnak egy gyorsan törölt tweetben, később azt mondta, nem tudta, hogy a nő fekete, feherének gondolta. A teljes interjút meghallgathatja itt.