Három évig várt egy szerepre a legendás énekesnő

Gloria Estefan
NEW YORK, NY - APRIL 25: Gloria Estefan attends The Actors Fund 2016 Gala at Marriott Marquis Times Square on April 25, 2016 in New York City. Nicholas Hunt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Gloria Estefan eddig csak a főcímdalát énekelte a One Day at a Time című sorozatnak, most kapott is benne egy vendégszerepet.
Vágólapra másolva!

A latin zene királynőjének tartott Gloria Estefant hamarosan a One Day at a Time című családi vígjátéksorozatban láthatjuk, a jövőre érkező harmadik évadban Lydia (Rita Moreno) sokat emlegetett, de eddig nem látott húgaként fog megjelenni.

Gloria Estefan Forrás: AFP/2016 Getty Images/Nicholas Hunt

A széria egy hetvenes években indult szitkom újragondolása, egy kubai-amerikai családról szól, amelynek három generációja él egy fedél alatt.

Estefan kubai származása miatt amúgy is kötődik a sorozathoz, a főcímdalt is vele vették fel annak idején, az Instagramon posztolt videójában nem hiába mondta, hogy három éve várt erre a lehetőségre:

Az énekesnő számára amúgy sem ismeretlen a sorozatok világa, korábban vendégszerepelt a Frasier – A dumagép-ben és a Glee – Sztárok leszünk!-ben is.