Jeremy Ironsból szuperhős válhat

45th Chaplin Award Gala - Arrivals GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities topics topix bestof toppics toppix
NEW YORK, NY - APRIL 30: Actor Jeremy Irons attends the 45th Chaplin Award Gala at Alice Tully Hall, Lincoln Center on April 30, 2018 in New York City. Mike Coppola/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Nagy nevekkel jön a Watchmen sorozatváltozata, Don Johnson és Louis Gassett Jr. után Jeremy Irons is szerepet kapott benne.
Vágólapra másolva!

Az HBO-ra készül a Watchmen című képregénysorozat – illetve az abból kinőtt film, a Watchmen: Az őrzők – tévés változata, amihez most Jeremy Irons is csatlakozott, csupán azt nem lehet tudni egyelőre, hogy kit fog játszani.

Jeremy Irons idén áprilisban Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Coppola

A szereposztás eddig is ígéretes volt, többek között Don Johnsont és a Garni-zóna Oscar-díjas színészét, Louis Gossett Jr.-t, valamint a Bűnök és előítéletek-ért Golden Globe-ra jelölt Regina Kinget is láthatjuk majd a produkcióban.

A szerencse forgandó-ért Oscarral jutalmazott Ironst legutóbb a Borgiák főszereplőjeként láthattuk a képernyőn, 2013 óta nem vállalt tévés munkát.