Gyűlölködő sztárok, akik nem hajlandók együtt dolgozni

2018.07.11. 17:52

Madonna miatt lépett le a színésznő

Emlékszik még a Micsoda csapat! című filmre, amely a rövid életű női baseball-ligának állított emléket? Tom Hanks játszotta a részeges edzőt, a lányok között pedig Geena Davis és Madonna is megjelent, Davis szerepét azonban eredetileg másnak szánták.

Debra Winger is benne lett volna a csapatbanForrás: AFP/2017 Getty Images/Donna Ward

Ha minden a terv szerint alakul, Debra Wingert is láthattuk volna a filmben, ő azonban lelépett, két héttel a forgatás előtt. A színésznő a Becéző szavak idején Shirley MacLaine-nel veszett nagyon össze, itt pedig Madonna jelenléte nem tetszett neki, attól tartott, hogy „cirkuszi hangulat” uralkodna a munka alatt.

Valaki kést rántott, de ki?

A Szelíd motorosok-at sem volt egyszerű összehozni annak idején, Jack Nicholson szerepét eredetileg Rip Torn kapta volna, ő azonban otthagyta a produkciót – vagy kirúgták onnan, attól függ, hogy maga Torn vagy pedig a rendező és főszereplő, Dennis Hopper meséli a sztorit.

Rip Torn motorozott volna Jack Nicholson helyettForrás: AFP/John Macdougall

A két történet annyiban egyezik, hogy a két színész összeverekedett még a forgatás előtt. Hopper szerint Torn kést is rántott, ezért azonnal kirúgta, Torn szerint viszont Hoppernél került elő a bicska, ő pedig inkább lelépett. Akárhogy is, Torn biztosan nem könnyű eset, egy évvel később Norman Mailert például kalapáccsal verte fejbe a Maidstone forgatásán.

Lapozzon, van még sztori!