Gyűlölködő sztárok, akik nem hajlandók együtt dolgozni

Sex and the City (1998) [TV-Series 1998-2004] USA Cinema Séries Télés HORIZONTAL
Sex and the City Year: série tv - Sex and the City Year: 1998 - [TV-Series 1998-2004] USA Kim Cattrall, Sarah Jessica Parker
Vágólapra másolva!
Sokszor csalóka, hogy a képernyőn, filmvásznon milyen viszonyban látunk két sztárt, Leonardo DiCaprio és Claire Danes például ki nem állhatták egymást a mégoly romantikus Rómeó és Júlia idején, Ryan Gosling pedig sok mindent megtett volna azért, hogy ne Rachel McAdamsszel kelljen játszania a Szerelmünk lapjai-ban. Néha még az is előfordult, hogy egy sztár csak azért adott vissza egy szerepet, mert nem akart egy bizonyos kollégájával dolgozni – most ezekből az esetekből válogattunk.
Vágólapra másolva!

Nincs sok esély a Szex és New York 3-ra

Kim Cattrall és Sarah Jessica Parker a Szex és New Yorkban Forrás: HBO

A Szex és New York-filmekből aligha lesz trilógia, a Samanthát játszó Kim Cattrall ugyanis kilépett a produkcióból. A színésznő és az abszolút főszereplő, Sarah Jessica Parker rossz viszonyáról régóta cikkeznek, Cattrallt állítólag már az eredeti sorozat idején idegesítette, hogy kolléganője jóval több pénzt kap nála – így állandóan fizetésemelést akart kicsikarni magának, amivel pedig a többiekkel utáltatta meg magát. A két színésznő erősen terhelt kapcsolatáról hosszan írtunk itt.

Leonardo DiCaprio nem kért a családon belüli erőszakból

2009 végén bejelentették, hogy Leonardo DiCaprio lesz a főszereplője Mel Gibson viking eposzának, a Berserker-nek, a színész azonban a következő évben visszalépett, hivatalos indoklás nélkül. Később nyilatkozott egy, az érintetthez közeli forrás, szerinte DiCaprio akkor már megengedhette magának, hogy megválogassa, kikkel akar együtt dolgozni, Gibson pedig egyszerűen nem tartozott ezek közé.

Leonardo DiCapriót nem látjuk már vikingként Forrás: AFP/Angela Weiss

Gibson már 2006-ban zsidózott egyet részegen, ami miatt jó időre kiesett a hollywoodi kosárból, 2010-ben viszont napvilágra került egy hangfelvétel is, amelyen megfenyegette a volt barátnőjét, többek között azt mondta, hogy rágyújtja a házat – DiCapriónak pedig ez már sok lehetett.

Lapozzon, van még hátra pár sztori!