Gyerekpornóval vádolnak egy rendezőt

A Desearás al hombre de tu hermana, gyerekpornóval vádolt film plakátja
Vágólapra másolva!
Túl merész lett az egyik jelenet Diego Kaplan új tévéfilmjében, őt és a Netflixet gyerekpornóval vádolják.
Vágólapra másolva!

Sokaknál kiverte a biztosítékot a Desearás al hombre de tu hermana (angolul csak Desire) című argentin film egyik jelenete, amelyben egy kislány véletlenül eljut az első orgazmusáig, miután lovaglást imitál egy párnán.

Konkrétumot természetesen nem látni, a lány arcáról vannak közelik, illetve különféle hangeffektusok erősítenek rá a hatásra, a PJ Media nevű konzervatív lap újságírója azonban így is hadjáratot indított a rendező, Diego Kaplan és a filmet adó Netflix ellen, egy gyerekvédelemmel foglalkozó szervezetnek is jelentette az esetet.

A film plakátja Forrás: Netflix

Kaplan egy közleményben reagált, szerinte mindenkinek tudnia kéne, hogy itt egy filmről van szó: ha egy embert megesz egy cápa a képernyőn, senki nem fogja azt gondolni, hogy a valóságban is felfalta.

A rendező szerint a filmben szereplő kislány nem is volt tisztában vele, hogy mire megy ki a jelenet, valójában tényleg csak annyi instrukciót kapott, hogy egy filmrészlet nyomán utánozzon egy cowboyt – a felvételkor ráadásul végig jelen volt az édesanyja.