Bevált szakemberre bízták a Maffiózók előzményét

A Maffiózók minden idők egyik legjobb sorozata
Vágólapra másolva!
Alakul a Maffiózók előzményfilmje, a The Many Saints of Newark, Alan Taylor személyében már megtalálták a rendezőt is.
Vágólapra másolva!

A New Line Cinema Alan Taylort kérte fel a Maffiózók előzményfilmjének, a The Many Saints of Newark-nak a megrendezésére, amit a szakember valószínűleg annak köszönhet, hogy az eredeti sorozatban is közreműködött: kilenc epizódot készített, az egyikért Emmy-díjat is nyert.

Taylort a Mad Men – Reklámőrültek és a Trónok harca egy-egy részéért is jelölték Emmyre, mozifilmek közül többek között a Thor: Sötét világ-ot és a Terminátor: Genisys-t rendezte.

Alan Taylor munka közben, a Thor: Sötét világ forgatásán Forrás: Photo12/Archives du 7e Art/Marvel Studios/Marvel Studios

A The Many Saints of Newark is mozifilm lesz – nem az HBO-n fogják adni –, az ötletét márciusban jelentették be azzal együtt, hogy a forgatókönyvét a Maffiózók alkotója, David Chase fogja írni Lawrence Konnerrel.

A Maffiózók csapata Forrás: HBO

A történet a hatvanas években, a newarki utcai harcok idején fog játszódni, amikor az afro-amerikaiak és az olasz bevándorlók közötti összecsapásokban sokan az életüket vesztették.

A szereplőkről egyelőre nem lehet sokat tudni, de várhatóan a Maffiózók-ban látott karakterek is megjelennek fiatalként, Tony Soprano szüleire és nagybátyjára is lehet számítani.