Gyémánt combfixben, koronában mondja ki az igent Luxus Vivien

Vasvári Vivien
Vágólapra másolva!
Az esküvőnek is megadja a módját Vasvári Vivien, akire a nagy napon is jellemző lesz a luxus.
Vágólapra másolva!

Szigorú ortodox keresztény szertartás szerint mondja ki most vasárnap a boldogító igent Vasvári Vivi. A Feleségek luxuskivitelben szereplője többévnyi együttélés és egy közös gyermek után köti össze az életét Fecsóval, majd a jövő héten egy hatalmas luxuslagzit szerveznek, ahol gyémánt combfixben és ékkövekkel kirakott koronában ünnepel majd a Bors szerint.

Forrás: Vasvári Vivien hivatalos oldala

"Számomra nagyon fontos a vallás, mélyen hiszek, és ebben a szellemiségben szeretném kimondani a boldogító igent a páromnak. Sokan azt hiszik, hogy magamutogató vagyok, pedig a valóságban nagyon visszafogott életet élek. Nekem ez a kötelék szent és sérthetetlen lesz az idők végezetéig, hitem szerint a halálunk után, a mennyekben is várni fogunk egymásra, hiszen Isten színe előtt mondjuk ki azt a bizonyos igent" - mondta a luxusfeleség a lapnak.

Párja csak az oltár előtt látja menyasszonyi ruhában, ami visszafogott lesz, a válla és a dekoltázsa sem látszik majd. "Az esküvő körülbelül kétórás lesz, most úgy néz ki, hogy a kislányom addig az édesapjánál lesz és a jövő heti lagziban fog csak velünk ünnepelni. Ilyenkor mi végig állunk, és ez nagyon megterhelő lenne neki" - árulta el.