Rúzsa Magdi nagyon dühös a róla szóló cikkek miatt

Rúzsa Magdi Magdolna
Vágólapra másolva!
A hírek szerint Rúzsa Magdit úgy elzárták a nyilvánosság elől az EFOTT-on, mint a legnagyobb világsztárokat – az énekesnő ezt cáfolja, szerinte semmilyen extra kérése nem szokott lenni a koncerteken.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő nem szokott reagálni a róla szóló cikkekre, de úgy érezte, most betelt a pohár, és pontokban foglalta össze, hogy min akadt ki.

„Most lett nagyon elegem! Itt az állj! Felháborítónak találom a hazugságokat, amiket írkálgatnak rólam bizonyos újságok! Nem szoktam felvenni a kesztyűt, de most betelt a pohár" – kezdte a bejegyzést. Mint írja, tíz éve ugynazzal a busszal járja az országot, sokszor öltözője sincs, abban próbálja átvenni a fellépőtuhát, hogy ne lássa mindenki.

„Csak két interjút adtam pont az EFOTT-on! Élőben jelentkeztünk be a Music Chanellel és segítettem a Bátor Tábornak egy videó üzenettel. Semmilyen sztárallűröm nincs. Minden koncertre szendvicset kérek a stábnak, meg salátát (nem bio) vagy rizses húst a zenekarnak és nekem.

Tessék körülnézni másik magyar zenekaroknál, ahol a backstageben is (amit őrök védenek) ott áll az őr az ajtajuk előtt. A fellépőruháim nagy részét magyar tervezők készítik, vagy tehetséges varrónők az ötleteim alapján” – írta.

Forrás: instagram.com/ruzsamagdolna

„Nincs fodrászom vagy sminkesem sem a koncerteken, megnézhetőek a werk videóim, abban aztán látszik az igazság. Nem iszom egy korty alkoholt sem a koncertek alatt, és nem vagyok betépve sem (lehet ez a baj????). Nem villantok, mert minden ruhám alatt ott a fekete kis rövidnadrágom” – reagált a vádakra.

„Csak munkám van, nagyon-nagyon sok, abban, hogy szórakoztatni tudjam a közönségem, hogy adni tudjak valamit. Igenis jó a kapcsolatom a közönségemmel, szeretve vannak és én szeretve vagyok! Látom, van, akinek ez nagyon fáj.

Mert ez is a műsor része, ezzel is adok egy kis pluszt a közönségemnek. Szinte nem győzöm visszaadni azt, amit a sorstól kaptam és kapok, mert hiszek a "jó tett helyében jót várj"- ban. Saját alapítványom van, a Gábriel Angyalház Alapítvány mellyel hátrányos helyzetű tehetségeket támogatunk. Szívügyem segíteni az Út a mosolyért alapítványt (autizmussal élőket támogatnak), és a Bátor Tábort, és még sorolhatnám...Persze ezeket sosem láttam egy címlapon sem, pedig ezt is 12 éve csinálom. Kedves közönségem! Ez a levél nem is nektek szól, hisz ti ismertek jól. Köszönöm, hogy vagytok nekem!” – zárta a sorokat.