Megműtötték Boros Lajost

Boros Lajos
Budapest, 2012. március 6. Boros Lajos beszél azon a sajtótájékoztatón, amit a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli műsorának műsorvezetői tartottak abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng című reggeli műsor vezetését. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Hosszú várakozás és több egészségügyi probléma leküzdése után megműtötték Boros Lajost.
Vágólapra másolva!

Hosszú hónapokig kellett várnia a rádiósnak, hogy megműtsék. Barátja, kollégája, Voga János számolt be arról, hogy minden a legnagyobb rendben ment, a műtét jól sikerült.

Forrás: MTI/Beliczay László

"Végre elvégezhették a régóta indokolt műtétet Lajoson. Most az a legfontosabb, hogy minél hamarabb felépüljön, sok pihenésre van szüksége. Nincs is nála telefon, hogy senki ne zavarhassa" – mondta az AcNewsnak Voga.

"A műtét előtt elköszöntünk egy időre, mert tudtuk, hogy a beavatkozás után egy ideig nem találkozhatunk. Jelenleg az intenzív osztálynál is szigorúbb kórteremben kezelik, ezért nem is látogatható. Az ő állapotában ugyanis nagyon fontos, hogy még véletlenül se kapjon el semmilyen bakteriális vagy vírusos fertőzést" - tette hozzá a rádiós, aki napi kapcsolatban van Boros családjával, és a kérésükre nem akart több részletet elárulni.