Mit csinál a nagy botrányok után Charlie Sheen?

Project Angel Food's 23rd Annual Angel Art ART=LOVE Benefit Auction GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities ART topics topix bestof toppics toppix
LOS ANGELES, CA - JUNE 23: Charlie Sheen attends Project Angel Food's 23rd Annual Angel Art ART=LOVE Benefit Auction at NeueHouse Hollywood on June 23, 2018 in Los Angeles, California. Jerod Harris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Charlie Sheen pár éve szinte mindennap felkerült az újságok címlapjára elképesztő nyilatkozataival, az utóbbi időben azonban mintha visszavett volna, a Nyugi, Charlie! óta a képernyőn is ritkán látni. Korántsem lehet tehát annyit hallani róla, kérdés, hogy mit csinál mostanában. Készül valamire?
Vágólapra másolva!

„Egy vatikáni bérgyilkos varázsló vagyok" – hajtogatta Charlie Sheen még 2011-ben, miután kirúgták a Két pasi – meg egy kicsi-ből. Az ehhez hasonló bizarr, olykor szürreális kijelentései miatt akkortájt nap mint nap cikkeztek róla a lapok – leghihetetlenebb nyilatkozatait mi is összeszedtük annak idején –, 2015-ben pedig előállt azzal, hogy HIV-pozitív.

Charlie Sheen idén júniusban Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jerod Harris

Mostanában jóval kevesebbet lehet hallani róla, lássuk hát, mi van vele!

Ausztráliába megy, bizonytalan időre

Sheen pont a napokban jelentette be a maga szokásos modorában, hogy ausztráliai turnéra készül: a beharangozó videóban felolvasott egy levelet, amely szerint az ausztrálok meghívták, hogy töltsön egy estét önmagával:

Az azóta megjelent hírek szerint Sheen őszintén fog beszélni a színpadon HIV-betegségéről és bukásáról is, a Két pasi – meg egy kicsi idején ugyanis a legjobban fizetett tévés színész volt Hollywoodban, ma pedig már nem szívesen dolgoznak vele a stúdiók.

A Két pasi - meg egy kicsiben Forrás: CBS

A beszélgetést Richard Wilkins műsorvezető fogja irányítani, egyelőre Sydney és Melbourne lakosai számíthatnak Sheen megjelenésére novemberben, de a beharangozó szerint elképzelhető, hogy beleférnek még más helyszínek is – Malibu ugyanis ott lesz, a színész bármikor hazamehet.

Bírósági ügyében is volt fejlemény

Történnek azért izgalmasabb dolgok is Sheennel, szintén júliusban döntött a bíróság arról, hogy Sheen és az őt beperlő nő inkább vegyen részt egyeztető tárgyaláson, ne a bíróság előtt civakodjon. Ez persze inkább Sheennek kedvez, hisz a nő azzal vádolja, hogy megfertőzte őt a HIV-vírussal, a színész szerint viszont alkalmi partnere végig tisztában volt az ő állapotával.

A Nyugi, Charlie! promóképén Forrás: FX

Ugyanakkor a bíróság utasította Sheent, hogy ne alázza a felperest, a színész ugyanis olyanokat mondott, hogy a nő „egy igazi partikurva, aki férfiak százaival, ha nem, ezreivel lefeküdt már", nem csoda, hogy elkapta a betegséget.

Videoklipben tűnt fel, nem akármilyen szerepben

Sheen közben feltűnt a Gucci Gang-ről ismert Lil Pump újabb klipjében, a Drug Addicts című dalhoz készült kisfilmben is. Már a szám címéből – ami magyarul Drogfüggők – is lehet sejteni, hogy a rapper testhezálló szerepet szánt a színésznek, aki itt egy olyan kórház dokiját játssza, ahol mindenki szabadon hódol a szenvedélyének, vígan isznak, drogoznak, bagóznak a betegek.

Miben láthattuk még mostanában?

Sheen nagy ritkán a képernyőn is megjelenik, bár a Nyugi, Charlie! óta nem volt rendes munkája, 2014 óta teng-leng, a sztorijaival haknizik. 2015-ben A Goldberg család-ban láthattuk egy epizódban, majd a #Cybriety-ben is megjelent, előbbiben a Meglógtam a Ferrarival klasszikus jelenetét ismételte meg – itt egyben láthatja mindkét verziót, nagyjából 2.50-től jön az új:

Tavaly a Typical Rick című sorozatban tűnt fel még két epizódban, illetve két filmben, a Mad Families-ben és a 9/11-ben is játszott, előbbiben komikus, utóbbiban drámai szerepet kapott: