Most akkor folytatják az X-aktákat, vagy sem?

x-akták
Vágólapra másolva!
Az X-akták alkotója, Chris Carter megint nyilatkozott a lehetséges folytatásról, most már végképp össze vagyunk zavarodva.
Vágólapra másolva!

Korábban már lamentáltunk egy sort azon, hogy lesz-e folytatás, tizenkettedik évad az X-akták-ból, de a sorozat körül semmi sem tűnt biztosnak – a helyzet pedig csak tovább bonyolódott azóta.

A Scullyt alakító Gillian Anderson már régen bejelentette, hogy számára a tizenegyedik szezon volt az utolsó, az alkotó, Chris Carter azonban úgy nyilatkozott, rengeteg történetet el tudna még mesélni Scully nélkül is.

Most akkor folytatják, vagy sem? Forrás: FOX

Carter most a Den of Geeknek adott interjút, ebben viszont pont az ellenkezőjét mondta: "Függőben vannak a dolgok, minden attól függ, hogy Gilliant érdekli-e a folytatást. De azt hiszem, ő már bejelentette, hogy befejezte."

"Minden arról szól, hogy Gillian beszáll-e. Számomra az X-akták Mulderről és Scullyról szól, mégha vittük is a sorozatot egy ideig Mulder nélkül, mindig úgy éreztem, hogy Scully tudása, illetve a tudomány áll a széria középpontjában" – tette hozzá.