Magyarországra jönnek a Csengetett, Mylord? sztárjai

Vágólapra másolva!
Szeptember 22-én megrendezik hazánk első Csengetett, Mylord? Közönségtalálkozóját. A rendezvényt közösségi finanszírozásból szervezik, amelyet több mint 800 rajongó összesen 7 188 000 forinttal támogatott meg. A találkozón azonban már csak az vehet részt, aki június 19 és július 17 között hozzájárult a szervezéshez.
Vágólapra másolva!

Négy hét alatt hétmilliót gyűjtöttek össze a rajongók az ország első Csengetett, Mylord? Közönségtalálkozójára. Ennek köszönhetően a népszerű brit sorozat sztárjai közül Susie Brann (Miss Poppy),Catherine Rabett (Miss Cissy), Amanda Bellamy (Rose), Michael Knowles (Mr. Teddy), Jeffrey Holland (James), Perry Benson (Henry), Su Pollard (Ivy) is Magyarországra látogat szeptember 22-én.

A rendezvényen nem lesz jegyértékesítés, így csak azok vehetnek részt a talákozón, akik legalább ötezer forintal támogatták a szervezést. A teljes egészében civil kezdeményezést három szervező koordinálja, akik, bár már ismerik a rendezvény helyszínét, csak azokkal osztanak meg részleteket, akik hozzájárultak a gyűjtéshez.