Megvédte átütő mellbimbóit az Agymenők bombázója

The 23rd Annual Critics' Choice Awards - Arrivals GettyImageRank1 CCA Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Awards Ceremony topics topix bestof toppics toppix
SANTA MONICA, CA - JANUARY 11: Actor Kaley Cuoco attends The 23rd Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 11, 2018 in Santa Monica, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kaley Cuoco megmutatta pár videón, hogy miként edz a vállműtétje után, de a legtöbben csak azzal foglalkoztak, hogy miért nincs rajta melltartó – jól ki is osztotta őket.
Vágólapra másolva!

"Holl a melltartód?", "Bírom a bimbóidat" – ehhez hasonló kommentek sokaságát kapta az Agymenők szőkesége, Kaley Cuoco egy pár videó alatt, amelyet az Instagramra tett ki a legutóbbi edzéséről:

A színésznő melleit tényleg nem sok minden takarja, ő azonban egy kommentben el is mondta, miért: "Csak mondom, a vállam miatt. Csak bizonyos típusú felsőket tudok felvenni a fejemen keresztül, nem mintha bárkinek lenne ehhez bármi köze."

Cuoco a hónap elején vállműtéten esett ugyanis át, látszik a videókon is, hogy fel van kötve az egyik karja – egy hagyományos melltartót aligha tudna még összekapcsolni a háta mögött.