A rasszista támadások után eltűnt a netről a szép színésznő

SCAD Presents aTVfest 2017 - "24: Legacy" GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
ATLANTA, GA - FEBRUARY 02: Actress Anna Diop attends Cast Award Photo Opp Backstage for ?24: Legacy? during Day One of the aTVfest 2017 presented by SCAD on February 2, 2017 in Atlanta, Georgia. Astrid Stawiarz/Getty Images for SCAD/AFP
Vágólapra másolva!
Sokan támadták a fekete bőrű színésznőt, hogy egy eredetileg narancssárga szuperhőst játszik a Titans című, közelgő sorozatban, Anna Diop fel is függesztette az Instagram-fiókját.
Vágólapra másolva!

Hamarosan érkezik a DC Universe-re a DC Comics szuperhősös csapata, a képernyős verzió címét is adó Titans, amelyben Starfire, Csillagtűz néven egy narancssárgás földönkívüli is megbújik – a rajongók egy részének azonban nem tetszik, hogy ki fogja játszani őt.

A Starfire-t alakító színésznő, Anna Diop ugyanis fekete, a rasszista támadások után fel is függesztette az Instagram-oldalát.

Starfire Forrás: DC Comics
Anna Diop Forrás: AFP/2017 Getty Images/Astrid Stawiarz

Diop egyébként nem ismeretlen a tévénézők számára, 2006-tól a Mindenki utálja Christ című sorozatban szerepelt több epizódban, majd például A hírnökök-ben, a Harry Bosch – A nyomozó-ban, a 24: Újratöltve című szériában is láthattuk hosszabban.