Őszintén beszélt alkoholproblémáiról Baukó Éva

Baukó Éva, bikini
Vágólapra másolva!
Öt éve nem ivott egy korty alkoholt sem Baukó Éva. Komoly alkoholproblémákkal küzdött korábban, családja és barátai is elfordultak tőle.
Vágólapra másolva!

Baukó Éva orvosi segítséggel számolt le alkoholproblémáival, évek óta tiszta, de nagyon zavarja, hogy sokan piás, botrányos nőnek tartják a mai napig.

"Amikor elvállaltam a valóságshow-szereplést, komoly pánikbetegséggel küzdöttem. Csak néha tört rám, de a villában, a zárt közegben felerősödött, és gyógyszerek híján alkohollal oldottam a szorongásaimat. A villa után megviselt, hogy az emberek problémás alkoholistának látnak, de ahelyett, hogy változtattam volna, még jobban elmerültem. Gyakorlatilag közlekedni sem tudtam, és minden stresszhelyzetet az itallal kompenzáltam" - mesélte a Blikknek.

Forrás: Insta Story

A legnehezebb időszakokban a FEM3 műsorvezetője hetente akár három-négy alkalommal is a pohár után nyúlt.

"Egyre agresszívebb lettem, elmartam a barátaimat, és ezt a családom sem tűrte. Aztán elfogyott a pénz és a lehetőségeim. Senkire sem számíthattam, és ekkor szembesültem vele, hogy tovább kell lépnem. Öt éve nyáron bevonultam egy pszichiátriai kezelésre, ami inkább elvonó volt, ám az egyetlen lehetőség, hogy kigyógyuljak a pánikbetegségből és az alkoholproblémákból" - mondta.

Az egykori villalakó ma már gyógyultnak érzi magát, az elmúlt öt esztendőben sem alkoholhoz, sem drogokhoz nem nyúlt, még a koffeint is kerüli.