Az USA-ban is látható lesz a magyar tévésorozat

Aranyélet, második évad
Vágólapra másolva!
Augusztus 1-jétől az USA-ban is elérhető lesz az Aranyélet első két évada, így a tengertúlon is megismerhetik a Miklósi család történetét.
Vágólapra másolva!

A magyar HBO sorozata, az Aranyélet 2015-ben rajtolt, majd az első évadot 2016-ban a második követte. 2017-től folyamatosan mutatták be Európa-szerte: eddig az HBO Europe 17 országban mutatta be a sorozatot, többek között Svédországban, Norvégiában, Finnországban, Dániában, Spanyolországban, illetve Kelet-Európában Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban, Romániában, Bulgáriában, Szlovéniában, Horvátországban, Szerbiában, Montenegróban, Macedóniában és Bosznia-Hercegovinában látható az HBO GO-n.

Forrás: HBO

Magyarországon a sorozat óriási siker, annyian néztek egy-egy évadot, mint az HBO legsikeresebb sorozatát, a Trónok harcát. Több kategóriában is elnyerte az egyik legrangosabb hazai szakmai elismerést, a Televíziós Újságírók Díját.

Augusztus 1-jétől az USA-ban is elérhető lesz a sorozat első két évada, így a tengertúlon is megismerhetik ezt a minden ízében magyar történetet – közölte a csatorna.