Gáspár Katával, Trokán Péterrel jön egy 60 részes magyar sorozat

Gáspár Kata
Vágólapra másolva!
Ősszel debütál a Sony Pictures Television Networks CE és a VIASAT3 eddigi legjelentősebb saját gyártású, napi főműsoridős sorozata, a 200 első randi. Emellett hamarosan indul a gyártása annak a 10 epizódos fikciós sorozatnak is, amelynek különlegessége, hogy hazai ötlet alapján, hazai fejlesztésként valósul meg. Főrendezője Herendi Gábor.
Vágólapra másolva!

Szerelem és váratlan fordulat minden mennyiségben – a 200 első randi című sorozat idén nyáron gyártásra kerülő összesen 60, kereskedelmi egyórás epizódjában a 30-as éveiben járó Luca mindennapjait követhetik nyomon a nézők. A szingli lányt villámcsapásként éri húga eljegyzése, ám ha mindez nem lenne elég, munkahelyén is hatalmas változások elé néz - közölte a médiavállalat.

Gáspár Kata itt épp szinkronban Forrás: Góz Tamás
Gáspár Kata Forrás: YouTube

A 200 első randi főbb szerepeiben olyan neves színészek tűnnek fel, mint Gáspár Kata, a Kojotban látott Mészáros András, Pápai Erika, Szerednyey Béla vagy Trokán Péter. A Fazakas Péter (Társas játék) főrendező irányításával és a Filmservice gyártásában készülő produkció forgatása már javában zajlik. A sorozatból minden párkereső megtudhatja, hogyan küzdje le félelmeit és találja meg önmagát, mindezt persze nagy adag humorral tálalva.

Rudolf Péter egy másik projekten dolgozik

A VIASAT3 másik nagyszabású, augusztustól forgó jelentősebb produkciója a Paprika Studios gyártásában valósul meg, és várhatóan 2019 első felében kerül képernyőre. A tízrészes fikciós sorozat forgatókönyve nem egy létező külföldi formátum adaptációjaként valósul meg, hanem teljes mértékben hazai ötlet fejlesztése, Búss Gábor Olivér (Üvegtigris), Trunkó Bence (Argo), Divinyi Réka (Csak szex és más semmi) és Rudolf Péter (Üvegtigris) írói közreműködésével.

Rudolf Péter egy másik sorozaton ügyködik Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Két igazán különleges saját gyártású sorozatunk előkészítésén vagyunk túl, és kétségtelen, hogy a VIASAT3 fennállása óta példátlan mennyiségű gyártásnak,

Büszkén mondhatjuk, hogy ezzel a két színvonalas szuperprodukcióval a csatorna felkerül a minőségi fikciós sorozatgyártás térképére" – mondta Temesvári Marietta, a Sony Pictures Television Networks közép-európai régiójának tartalomfejlesztési stratégiai vezetője.