Lefejeztek egy csirkét, a nézők teljesen kiborultak

csirke csibe élő
OSAGE, IA - AUGUST 09: Chickens gather around a feeder at a farm on August 9, 2014 in Osage, Iowa. In retaliation for sanctions imposed on them, Russia announced a ban on food imports from the United States and other nations.Those sanctions had been imposed due to Russia's support of separatists in Eastern Ukraine. The ban will last for a year and targets meat, fish, fruit, vegetable and milk products. The poultry industry in the United States, which exported over $300 million worth of food to Russia in 2013, is expected to be hit the hardest. Scott Olson/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A The Real Marigold Hotel című műsorban bemutatták, miként fejeznek le egy fogyasztásra szánt csirkét, ami a nézők egy részénél kiverte a biztosítékot.
Vágólapra másolva!

Nem csak vegetáriánusok borultak ki a The Real Marigold Hotel című brit realitysorozat legutóbbi epizódján, amelyben a megfőzése előtt lefejeztek egy élő csirkét. Alább ön is megnézheti az ominózus jelenetet, ha van hozzá gyomra:

A Twitteren rengeteg haragos poszt tűnt fel az adás után, ebből is mutatunk néhányat:

Közben az indiaiak más miatt is kiakadhattak a műsoron, a The Real Marigold Hotel ugyanis pár idősebb celebet mutat be, akik együtt utazgatnak Indiában – most érkeztek meg Udaipur városába, rögtön meg is állapították róla, hogy koszos és kaotikus.