A képernyőn testvérek, a valóságban szeretők voltak

Beverly Hills, 90210 (1990) [TV-Series 1990-2000] usa Cinema Séries Télés HORIZONTAL
Beverly Hills, 90210 Beverly Hills, 90210 Year: 1990 - [TV-Series 1990-2000] usa Shannen Doherty, Jason Priestley Created by Darren Star
Vágólapra másolva!
A színészeknél viszonylag gyakran előfordul, hogy szerelmeseket játszanak, és a valóságban is beleesnek a partnerükbe, amire persze nagyban rásegít az intimitás és a fülledt hangulat, ami kialakult az eleinte csak megjátszott érzelmek nyomán. De mi a helyzet abban az esetben, ha a színészek testvéreket alakítanak? Ilyenkor is létrejöhet köztük egy erős kötelék, amiből aztán szerelem lesz, legalábbis láttunk már erre is több példát. Íme, néhány ilyen pár!
Vágólapra másolva!

Emily VanCamp és Chris Pratt

Pratt jóval a Jurassic World előtt, az Everwood-ban kapta élete első komolyabb szerepét, négy évadon keresztül, közel kilencven epizódban játszotta az Abbott család egyik gyerekét.

Az egyik testvérét VanCamp alakította, akivel 2004-ben, két évvel a sorozat elindulása után össze is jöttek – a kapcsolatukat azonban az első fél évben titkolták, mert attól féltek, a kollégáik furának tartják majd, hogy „testvérekként" járnak. Amikor felvállalták a szerelmüket, a stábtagok mégsem csodálkoztak, sőt számítottak is ilyesmire, a két színész között annyira nyilvánvaló volt a vonzalom.

Egy 2006-os fotó, itt még együtt voltak, ahogy az a következő képen nagyon jól látszik Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Ethan Miller
Forrás: Getty Images/AFP/2006 Getty Images/Ethan Miller

Akárhogy is, a sorozat 2006-ban véget ért, a pár pedig a következő évben szakított – VanCamp viszont utána is egy sorozatbeli testvérével gabalyodott össze. Egy évig volt a barátja Dave Annable, akivel a Testvérek-ben féltestvéreket játszottak, de annyira erős volt köztük a kémia, hogy az alkotók a forgatókönyvet is átírták miattuk: egy ponton kiderült, hogy mégsem rokonok.

Lapozzon, van még pár rendhagyó példánk a testvéri szeretetre!