Sztárok, akiket hidegen hagy a luxus

90th Annual Academy Awards - Arrivals price PRIZE
Jennifer Lawrence attending the 90th Annual Academy Awards at Hollywood & Highland Center on March 4, 2018 in Hollywood, California. | usage worldwide
Vágólapra másolva!
Brad Pitt és Angelina Jolie egy 67 millió dolláros francia szőlőbirtokot vásárolt annak idején, hogy elvonulhasson a világtól, Johnny Depp ugyanebből a célból egy privát szigetet vett a Bahamákon. Vannak sztárok, akik szintén megengedhetnének maguknak hasonló úri huncutságokat, szívesebben élnek azonban hangulatos apartmanban, tengerparti bungalóban, netán lakókocsiban, jóval szerényebb körülmények között (mégha némelyik az átlag amerikai lakásnál azért drágább is). Mutatunk pár ingatlant, amelyről nem feltétlenül gondolná, hogy világsztár lakta, lakja.
Vágólapra másolva!

Kesha tengerparti bungalója

Forrás: MTI/EPA/Nina Prommer

A világhírű énekesnő egy ideig egy körülbelül 130 négyzetméteres, spanyol stílusú bungalóban élt a kaliforniai Venice Beachen, 1,8 millió dollárért passzolta el 2015-ben. A tengerparti kilátás mellett hátul egy zárt kert is járt a házikóhoz, Kesha szerint igazi romantikus búvóhely volt, ahol sütögetni vagy épp pancsolni is lehetett, hisz kemencével és medencével is fel volt szerelve. A Variety annak idején körbe is járta a birtokot, az ingatlanról itt talál egy galériát.

Lapozzon, mutatunk még párat a rendhagyó sztáringatlanok közül!