Rázós jelenetek, amelyeket nagy tévésztárok sem vállaltak

Matthew Perry mint Chandler a Jóbarátokban
Vágólapra másolva!
Nem egy sorozatban láttunk már olyan jelenetet, amelyet nézőként durvának, taszítónak vagy csak simán túl soknak éreztünk, néha azonban a színészek is így vannak vele – tudunk is pár olyan képsorról, amit nem voltak hajlandók megjeleníteni. Milyen poén maradt ki a Jóbarátok-ból? Hogyan lehetett volna még durvább A szolgálólány meséje? És mi a baj az esőben csókolózással? Mindjárt kiderül.
Vágólapra másolva!

Jóbarátok

A 24 éve indult Jóbarátok-ból ma már nem minden poén állná meg a helyét, vélhetően sok viccet rasszistának vagy szexistának tartanának a kritikusok. Akadt azonban legalább egy jelenet, amely már akkor is sok volt az egyik színésznek, a Chandlert játszó Matthew Perrynek.

Matthew Perry a Jóbarátokban Forrás: NBC

Volt tehát egy történetszál, amit az ő kérésére kivettek a sorozatból: ebben Chandler egy férfi sztriptízbárba járt volna rendszeresen, csak mert nem tudott ellenállni az ott kapható szendvicsnek. Perry tavaly Andy Cohennek mesélt erről, itt megnézheti videón is:

A szolgálólány meséje

Kevés nyomasztóbb sorozat megy mostanság a tévében, igaz, mi mást is lehetne várni egy olyan szériától, amely arról szól, hogy az egészséges, fiatal nőket tenyészkancaként használja az elit.

Yvonne Strahovski és Joseph Fiennes A szolgálólány meséjében Forrás: Hulu

Az amúgy is igen durva második évad még durvább is lehetett volna, ha nincs a Parancsnokot játszó Joseph Fiennes. A színész nemet mondott arra, hogy a karaktere megerőszakolja a saját feleségét, amit aztán az asszonyt játszó Yvonne Strahovski is megköszönt Fiennesnak.

Lost

Evangeline Lilly a Lost-ban kapta az első szöveges szerepét, de nemcsak beszédet, hanem vetkőzést is vártak tőle. A színésznő úgy mesélte, a producerek kényszerítették egy részben meztelen jelenetre, amitől teljesen kiborult, így a következő alkalommal már a sarkára állt, és határozottan nemet mondott.

Evangeline Lilly a Lost egyik promóképén Forrás: ABC

A készítők később bocsánatot kértek, egy közleményben azt írták, senkinek sem lenne szabad veszélyben éreznie magát a munkahelyén. A csinos Lilly nemrég lett egyébként 39 éves, itt megnézhet róla egy tartalmas galériát.

Seinfeld

A második évadban lett volna egy olyan epizód, amelyben az Elaine nevű szereplő vesz egy pisztolyt, ezt azonban a színészek kollektíven ellenezték, mindenki amellett volt, hogy hagyják ki ezt a történetszálat.

Elaine (Julia Louis-Dreyfus) a Seinfeldben Forrás: NBC

Az akkori rendező, Tom Cherones elmondta, a színészek már a színpadon voltak, amikor közölték vele a döntésüket, az epizód írója, Larry Charles pedig úgy vélte, csak az időzítéssel volt baj: ha valamikor később dobja be a pisztolyos ötletet, szerinte simán átment volna.

Lapozzon, van még pár sztorink!