Súlyosan megsérült a MacGyver kaszkadőre

The Rising EPISODIC MACGYVER, a reimagining of the classic series, is an action-adventure drama about 20-something Angus "Mac" MacGyver, who creates a clandestine organization within the U.S. government where he uses his extraordinary talent for unconvent
MACGYVER, a reimagining of the classic series, is an action-adventure drama about 20-something Angus "Mac" MacGyver, who creates a clandestine organization within the U.S. government where he uses his extraordinary talent for unconventional problem solving and vast scientific knowledge to save lives. It premieres Friday, Sept. 23 (8:00-9:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Pictured: Lucas Till. Photo: Annette Brown/CBS A?©2016 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved
Vágólapra másolva!
A MacGyver vezető kaszkadőre, Justin Sundquist súlyosan megsérült, jelenleg mesterséges kómában tartják az orvosok.
Vágólapra másolva!

Komoly baleset érte a MacGyver forgatásán Justin Sundquist kaszkadőrt, egy mozgó járműből a fejére esett. Kórházba szállították, jelenleg mesterséges kómában van a sérülései miatt.

Sundquist nem csak egy volt a sorozat kaszkadőrei közül, ő felelt azért is, hogy a többi kaszkadőr biztonságosan végezhesse a munkáját.

Az új MacGyver címszereplője, Lucas Till Forrás: CBS

A szériát adó CBS egy közleményben tudatta, hogy mindenben együttműködik az esetet vizsgáló hatóságokkal.

A csatornának egy éve egyébként peres ügye is volt Sundquisttel, miután a kaszkadőrt a Hawaii Five-0 forgatásán elütötte egy autó.