Miért lett Higginsből nő az új Magnumban?

Magnum
John Hillerman a legendás szerepében
Vágólapra másolva!
A feltámasztott Magnum főnökei elárulták, hogy a címszereplő háziurából, Higginsből miért lett végül nő az új változatban.
Vágólapra másolva!

Azt eddig is lehetett tudni, hogy az új Magnum-ban Higginset egy színésznő, Perdita Weeks fogja játszani, azt azonban, hogy miért döntöttek így, csak most árulták el a sorozat főnökei, Peter Lenkov showrunner és Eric Guggenheim executive producer.

Az eredeti Higgins, John Hillerman Forrás: AFP/Collection Christophel/CBS /Universal Television

Mint kiderült, mindketten ragaszkodnak a nyolcvanas évek krimisorozatában látott hangulathoz, abban azonban, hogy elvállalták a munkát, nagy szerepe volt annak is, hogy egy erős női hang is bekerült a forgatókönyvbe.

Guggenheim szerint Magnum és Higgins kapcsolatába különös dinamikát fog vinni az, hogy ellenkező neműek, a nézőkben is folyamatosan ott fog motoszkálni a kérdés, hogy vajon összejönnek-e, és ha igen, mikor.

Perdita Weeks mint Higgins - csak a két dobermannt hagyták meg Forrás: CBS

Lenkov hozzátette, rengeteg nővel beszélt, aki annak idején azért nem nézte a Magnum-ot, mert az előzetesek alapján túl férfias sorozatnak tartotta – egy hangsúlyos női szereplővel talán a nézőtábort is sikerül tehát megnövelni.