Szerelmi négyszög egy hazai plázában

Vágólapra másolva!
Fiatalos sorozatot gyártatott a magyar Media Markt.
Vágólapra másolva!

Brandépítésre alkalmas websorozattal rukkol elő az elektronikai termékeket árusító áruházlánc. A műfajilag shopping comedynek hívott széria, az Akcióhősök rövid webizódokból áll, főszereplője Tomi, aki friss munkaerőként érkezik egy üzletbe. Ott megismerkedik Katával, aki szép csendben beleszeret, azonban az ifjú eladó szemet vet a kartársnő legjobb barátnőjére.

Forrás: Akcióhősök

A szerelmi háromszögből azonban gyorsan négyszög lesz (persze, hogy gyorsan, hiszen mindössze 2-3 perc egy rész). Felbukkan Tomi volt iskolatársa, aki a kigyúrt, barátságos bunkót alakítja, ő a kiszemelt barátnő pasija – ezzel pedig elkezdődnek a kavarások. Ő sem egy észkombájn, ahogy a jó nőnek betett Lili sem egy filozófiaprofesszor, de ezzel nincs is baj.

Forrás: Akcióhősök

Megnéztük az első 15 részt, ennyit vettek fel eddig. Az első „évad” hét, a második nyolc webizódból áll, tán negyven perc az egész. Egyelőre csak a sajtó láthatta az összeset, szeptember 4-én jön 3 epizód a netre, utána csütörtökönként és keddenként érkezik a folytatás.

A karakterek szerethetőek, elmennek egy szituációs komédiába, de a műfaj rövidsége miatt nincsenek túlzottan kibontva – így is kiderül, hogy a kigyúrt gyerek nem önmagától hülye, helyzetét súlyosbítja egy primitív, közönséges apa, aki elől bujkálnia kell, ha nem akarja, hogy lépten-nyomon megalázza nyilvánosan.

Forrás: Akcióhősök

A könnyű kavarások jelentik az események fősodrát, a négy főbb figura mellett felbukkannak mellékszereplők: Zozó bá kicsit lelassult, autistagyanús, a fel-felbukkanó kopasz úr kissé ijesztő, nem mernénk ellenkezni vele bolti eladóként. Az általa behozott bizarr humorból, (szándékosan) kínos szituációkból lehetett volna bővebben adagolni, ha már amúgy is kicsit Office-ra emlékeztet a produkció.

Forrás: Akcióhősök
Forrás: Akcióhősök
Forrás: Akcióhősök

A premier szeptember 4-én lesz. Nyilván terméknépszerűsítés és branderősítés a célja a websorozatnak, de legalább tettek tartalmat is mögé, úgy 40-45 perc habkönnyű szórakozást. Itt láthatja majd az új részeket.