Mentegetik a rendőröket, akik agyonlőtték a Vészhelyzet színésznőjét

ER 1990s 1995-1996 Air Date 02/15/1996 Color Drama Episodic Eye Contact NBCU Photo Bank NUP_132470 One Person Portrait Season 2 Select Single Solo bestof topics topix toppics toppix
ER -- "Baby Shower" Episode 15 -- Air Date 02/15/1996 -- Pictured: Vanessa Marquez as Nurse Wendy Goldman -- Photo by: Alice S. Hall/NBCU Photo Bank
Vágólapra másolva!
South Pasadena vezetése megvédte a rendőröket, akik a napokban agyonlőtték a Vészhelyzet egykori színésznőjét, Vanessa Marquezt.
Vágólapra másolva!

Mint arról korábban beszámoltunk, a Vanessa Marquezhez kihívott rendőrök lelőtték a színésznőt, mivel az egy fegyvernek látszó tárggyal hadonászott feléjük. A 49 éves Marquez a kórházba szállítás közben meghalt, valószínűleg azért fenyegetőzött egyébként, mert épp rohama volt az étkezési zavara miatt.

Vanessa Marquez a Vészhelyzetben Forrás: NBC

Az eset a kaliforniai South Pasadenában történt, így a város vezetése közleményt adott ki, amelyben megvédte az intézkedő rendőröket. Úgy vélik, a hatóságiak teljes körültekintéssel jártak el, és megpróbálták a helyzetet békésen rendezni, mielőtt a végső megoldáshoz folyamodtak, vagyis lelőtték a színésznőt.

A városvezetés egyúttal türelemre intette a lakosokat, azt kérte tőlük, hogy addig ne ítélkezzenek a rendőrök felett, amíg meg nem lesz a belső vizsgálat eredménye.