Megrongálták Bill Cosby hollywoodi csillagát

Bill Cosby Preliminary Hearing GettyImageRank2 assault charges cosby HEARING pennsylvania preliminary sexual Arts Culture and Entertainment Celebrities
NORRISTOWN, PENNSYLVANIA - MAY 24: Actor and comedian Bill Cosby arrives for a preliminary hearing on sexual assault charges at Montgomery County Courthouse on May 24, 2016 in Norristown, Pennsylvania. William Thomas Cain/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A többszörös nemi erőszakkal vádolt Bill Cosby hollywoodi csillagát megrongálták, valaki fekete filctollal felírta rá, hogy „sorozatos erőszaktevő”.
Vágólapra másolva!

A Hollywood Walk of Fame-en Bill Cosby csillagán a „serial rapist”, vagyis „sorozatos erőszaktevő” felirat díszelgett egy ideig – mostanra eltávolították, a rendőrség keresi az elkövetőt.

Nem ez az első eset, hogy valaki ebben a formában mond ítéletet Cosby fölött, 2014-ben már egyszer ráírták a csillagára, hogy „erőszaktevő”.

Bill Cosby a bíróságra menet Forrás: AFP/2016 Getty Images/William Thomas Cain

A The Cosby Show egykori sztárját 2014 óta rengeteg nő vádolta meg nemi erőszakkal vagy szexuális zaklatással, három esetben bűnösnek is találta a bíróság. Az ítélethirdetésre szeptember 24-25-én kerül sor, a 81 éves színész akár 10 év börtönt is kaphat.